въпроса ми е от какво прегрява колата сменени са водна помпа термостат с нови също така надува маркучи и не знам какво да правим някои ми казват водната помпа не циркулира други някаде има запушване друг ми казва че е гарнитура на глава моля помогнете ако можете мерси много предварително
Известие
Collapse
No announcement yet.
охлаждане на 1.4 T.S.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от diapper Покажи съобщениеАз съм чел тука по форума,че twin spak-a сам си я вършел тая работа ?
В грешка ли съм ?
Comment
-
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщениеОгромна...
155 1,6 TS 16V `96
166 2,4 JTD `99
147 1,9 JTDm 8V `07
Comment
-
Първоначално публикувано от diapper Покажи съобщениеАз съм чел тука по форума,че twin spak-a сам си я вършел тая работа ?
В грешка ли съм ?Първоначално публикувано от endeavour Покажи съобщениеЯвно тогава моят е от извънсистемните, щото си се обезвъздушава сам, и то перфектноточка
Comment
-
Първоначално публикувано от niko.lidsi Покажи съобщениевъпроса ми е от какво прегрява колата сменени са водна помпа термостат с нови също така надува маркучи и не знам какво да правим някои ми казват водната помпа не циркулира други някаде има запушване друг ми казва че е гарнитура на глава моля помогнете ако можете мерси много предварително. Но дано да не е де
Alfa Romeo 145 1.6 120HP
Comment
-
Първоначално публикувано от endeavour Покажи съобщениеЯвно тогава моят е от извънсистемните, щото си се обезвъздушава сам, и то перфектно
Сега остава да обясниш защо тия глупави италиански инженери са оставили в горният част на радиатора пробка за обезвъздушаване.......щом сам се обезвъздушава 16V TSAlfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеСега остава да обясниш защо тия глупави италиански инженери са оставили в горният част на радиатора пробка за обезвъздушаване.......щом сам се обезвъздушава 16V TSМоже би ще го обясните като неколкократни случайни съвпадения, и то точно и само на моята кола? Баси късметлията, дето съм бил
Или пък на 155 16 кл.туинспарк не е съвсем туинспарк? Знам ли...
...
155 1,6 TS 16V `96
166 2,4 JTD `99
147 1,9 JTDm 8V `07
Comment
-
Мил ли си скоро радиатор на мотора? И радиатор на климатика - мият се заедно обикновено.Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553
Comment
Comment